Offertförfrågan?

Få gratis offert

Miljödiplomerade

Tydlig vision

Kontakta oss

031-789 09 99

Välj en sida

KVALITET & MILJÖ

Vi tar vårt ansvar för miljön och våra företagsbilar är miljöbilar. Vi planerar våra städturer utefter minsta möjliga resväg. Vi använder oss av miljömärkta produkter så långt det är möjligt.

Säkerhet

Du som kund ska kunna känna dig trygg med ditt val av Power Cleaning Sweden AB som leverantör. Det görs regelbundna utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda. Vi arbetar under sekretess och har tystnadsplikt.

Vi har tecknat en ansvarsförsäkring om olyckan skulle inträffa. Nyckelhantering finns i ett kodat system och hanteras dessutom av http://www.mysafety.se/

Mijlö & Kvalitet

Vi tar vårt ansvar för miljön och våra företagsbilar är miljöbilar. Vi planerar våra städturer utefter minsta möjliga resväg. Vi använder oss av miljömärkta produkter så långt det är möjligt. Vi säkerställer vår kvalitet genom god kommunikation med våra kunder och internutbildning i Power Cleaning Swedens städkoncept.

Vi utför även regelbundna stickprovskontroller av vår kvalitet ute hos kund av arbetsledare för respektive team.

Garanti

Vi lämnar naturligtvis alltid garanti på att allt är korrekt utfört enligt vad vi har kommit överens om, oavsett om du har hemstädning eller om vi städar på ert företag, utför flyttstädning eller annat uppdrag.

Kommunikation

För oss är det viktigt att vi har en god kommunikation för att våra städuppdrag ska bli så bra som möjligt och att vi skall lära känna er som kund. Kommunikationen sker med kontoret via mail, men det går även bra att ringa vår kundtjänst på telefon 031-789 09 99 (sms undanbedes). Personalen på plats går alltid att kommunicera obehindrat med i tal och skrift.