Offertförfrågan?

Få gratis offert

Miljödiplomerade

Tydlig vision

Kontakta oss

031-789 09 99

Välj en sida

POWERCLEANING SWEDEN AB

Om oss

Vi städar både ditt hem och arbetsplats snabbt och effektivt med fokus på kvalitet.

Med ett stort personligt engagemang hjälper vi dig att värna om vardagsglädjen med välstädade hem och lokaler.
För oss är våra nöjda kunder den bästa marknadsföringen man kan få.
Därför är det viktigt att vi har en god kommunikation för att våra städuppdrag ska bli så bra som möjligt och att vi får lära känna er.

Det är en ren glädje att kunna underlätta för våra uppdragsgivare och ge dom det lilla extra varje gång!

 

Säkerhet

Vi vill gärna ha en öppen kommunikation och ett nära samarbete för bästa resultat. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg med ditt val av Power Cleaning Sweden AB som leverantör. Det görs alltid regelbundna utdrag ur belastningsregistret, vi arbetar under sekretess och samtliga anställda har tystnadsplikt.

Vi har tecknat en ansvarsförsäkring om olyckan skulle inträffa. Nyckelhantering finns i ett kodat system och hanteras dessutom av http://www.mysafety.se/.

 

Miljö/Kvalitet

Vi tar vårt ansvar för miljön och alla våra företagsbilar är miljöbilar dessutom planerar vi våra städturer utefter minsta möjliga resväg. Vi använder oss av miljömärkta produkter i största möjliga mån. Vi säkerställer vår kvalitet genom en god kommunikation med våra kunder och internutbildning i Power Cleaning Swedens unika städkoncept. Vi utför även regelbundna stickprovskontroller av vår kvalitet ute hos våra kunder av arbetsledare för respektive team.

 

Garanti

Vi lämnar naturligtvis alltid garanti på att allt är korrekt utfört enligt vad vi har kommit överens om oavsett om du har hemstädning, företagsstädning eller anlitat oss för enskilda uppdrag.